Lasse Berghagen

Få artister i Sverige har en så gedigen bakgrund i underhållningsvärlden som Lasse Berghagen.

Med en över Femtio år lång karriär stadigt i ryggen är han en av våra mest älskade och folkkära artister. Show, cabaret, teater, musikal, TV, radio och drygt 250 egna kompositioner är beviset på Lasses kreativitet.

Han har även gett ut en roman Flakmoppedisten, tre barnböcker med Filippa & Morfar med över 300 000 sålda exemplar, och en diktsamling, Lasse Berghagens psalm 875 i Nya Svenska Psalmboken är mycket omtyckt och sjungs av församlingar över hela landet.

Som programledare för Allsång på Skansen var Lasse under många år en tittarfavorit. Programmet är en av SVT största framgångar med tiotusentals framför scen och en miljonpublik i tv, samt första säsongen av dundersuccén ”Så mycket bättre” på TV4.

Lasse har den senaste tiden turnerat runt i hela Sverige med egna jubileumsföreställningen ”från Ballad till Burlesk”, gjort turné med Malena Ernman samt turné med Sanna Nielsen och flertalet stora galor.

Lasse är en fullfjädrad entertainer som får publiken att sjunga med, skratta och gråta. Han spelar på hjärtats strängar och bjuder generöst på sig själv.

Med Lasse på scen förgyller ni ert evenemang till Högsta Nivå!