Ronny Eriksson

Ronny Erikssons shower är dråpliga, socialpolitiska och fyllda av sång och musik. Ronny har gett norrlänningarna ett ansikte i resten av Sverige.

 


 
”När det serverades hopkok när jag var liten var det en maträtt som bestod av gamla rester som blandades och piffades upp med nånting nytt. Vår föreställning bygger på samma ide. Gamla godingar som kryddas med nya påfund. En salig röra med andra ord. Beskt. Salt. Syrligt och lite sött. Och aldrig samma. Smaklig måltid.”
– Ronny Eriksson
 
För bokning, ring Joffe på 070 650 76 78 eller maila joffe@satellitelive.se

 

Hans politiska engagemang är en stor del av hans varumärke. Dråpliga sarkasmer mot makten i Stockholm och Bryssel har ofta varit återkommande ämnen i hans texter. Han har gjort flera egna tv-serier bland annat ”Bondånger” och ”Lid i natt”. Han har även medverkat som bisittare i ”Snacka om nyheter” och berättat roliga historier i ”Har du hört den förut?”. Han titulerar sig själv som pessimistkonsult. Hans ständiga motto är ”Det är aldrig för sent att ge upp”.
 
Tillsammans med Satellite Live, med Benneth i spetsen, har Ronny producerat & turnérat land och rike runt med föreställningarna ”Densomleverfar.se”, ”Kärleksånger”, ”Rum för rasande” och den nu aktuella ”Vad skådar mitt norra öga?”.

 

 

 

Vill du veta mer om Ronny Eriksson?

Vad skådar mitt norra öga?

För bokning:

joffe@satellitelive.se

070-650 76 78