Satellite Live

Vi kan producera det mesta från ”ax till limpa”

Kombinationen av kunskap och kreativitet gör att Satellite Live erbjuder något som få bolag i branschen kan matcha. Att kombinera förmedling av artister, erfaren och viljestark personal samt nytänkande projektering under ett tak ger en svårslagen helhetslösning för kunden.

Artistmanagement
Vi förhandlar, koordinerar och schemalägger våra artisters bokningar och andra uppdrag – konserter, filminspelningar, företagsevenemang och mycket mera. Du hittar våra artister under fliken ”Artister”.

Producent
Satellite Live producerar underhållning till turnéer, konserter, festivaler och företagsevenemang. Vi kan producera från ”ax till limpa”, lokalbokning, marknadsföring till genomförande av turnén / konserten, utifrån våra uppdragsgivares kriterier och önskemål. Vi jobbar även som utförare av turnéer med Riksteatern, Folkets Hus & Parker m.fl.

Artistförmedling
Genom oss kan ni boka den artist ni söker. Vi ger er råd och idéer om vilken artist som är rätt för er samt sköter allt förarbete som förhandling och upprättande av avtal och övriga förberedelser med artisten. Rätt artist till rätt tillfälle till rätt pris.

Varmt välkommen att kontakta oss på Satellite Live!

Års erfarenhet